Background

Page

Våra tjänster

Vi har satsat på ett brett utbud av kranbilar, från mindre till större för höglyft från 18 till 106 tonmeters kapacitet. Vi kör bygg- och anläggning, bodar, förrådscontainer och specialtransporter.

Våra kranbilar används även för att köra ut och hämta in storsäckar, avfall eller ris och grenar från trädfällning. En del av kranbilarna har korta jobb som specialitet, vilket gör oss flexibla att fixa ett kortjobb samma dag.

Bygg och anläggningstransporter

På SJÖKVISTS har vi kranbilar för anläggning med tipp och gripskopa. Med våra gripskopor kan vi gripa upp material, samt skopa ut direkt på plats. Materialet kör vi direkt till närmsta återvinnings eller deponiplats.

Special- och maskintransporter

Har du gods som är långt, brett, tungt och besvärligt? Vi är bra på klimatsmarta specialtransporter. Vi löser det med vår största kranbil, eller flaktrailers, som har flak uppåt 18 meter långa. Vi transporterar allt från minigrävare, vältar, läggare, liftar och större grävmaskiner.

Transport och montering av bodar och containers

Våra bilar är även lämpliga för etablering av arbetsplatser. Transport och montering av bodar och 20 fots containers, om det behövs så tar vi med släp och kan då transportera 2 stycken åt gången.

Förrådscontainer och markplats

Om du vill ha stabil förvaring av dina produkter under en längre period kan ni hyra eller köpa en förrådscontainer från oss. Våra containers har många användningsområden som exempelvis förvaring av verktyg, trädgårdsmaskiner, cyklar och annat material som behöver säker förvaring. De vanligaste storlekarna är 6 fot, 8 fot, 10 fot, 20 fot. Vi har även mark att ställa upp containern på under en begränsad tid.

Transport och montering av bodar och containers

Våra bilar är även lämpliga för etablering av arbetsplatser. Transport och montering av bodar och 20 fots containers, om det behövs så tar vi med släp och kan då transportera 2 stycken åt gången.

försäljning av planteringsJord

Mer info kommer inom kort, kontakta oss så berättar vi mer

Trädfällning och beskärning

Vi har en kranbil som är utrustad med såg, som är utmärkt att beskära eller fälla träd med. Vi kan sedan transportera avfallet till återvinning.

Borttagning av istappar eller sopning av tak

Har du problem på vintern med istappar eller överhäng av snömassor på tak, vi har en specialanordning på kranen och hjälper dig snabbt och smidigt utan att riskera människors säkerhet.

Distributionsbilar

Våra distributionskranbilar har fast flak och kran. Standardbilen har en lastförmåga på upp till 12 ton med 12 meters kran, med utrustningen finns pallgaffel, personkorg och pancoke för montering av glaspartier